Uuden vuokralaisen muistilista: Askeleet sujuvaan vuokra-asumiseen!

Muuttaessa uuteen vuokra-asuntoon mielessä pyörii monia asioita, mutta me Tuiran Isännöinnillä olemme laatineet sinulle nopean muistilistan, joka auttaa sinua aloittamaan vuokra-asumisen sujuvasti!

1️⃣ Pidä huolta asunnosta

Ensimmäinen askel mukavaan vuokra-asumiseen on huolehtia asunnon puhtaudesta ja kunnosta. Pienetkin viat voivat kasvaa suuriksi, joten ilmoita välittömästi mahdollisista vioista vuokranantajalle tai isännöitsijälle. Näin varmistat, että asunto pysyy viihtyisänä ja turvallisena.

2️⃣ Noudata taloyhtiön sääntöjä

Tutustu huolellisesti taloyhtiön järjestyssääntöihin ja muista noudattaa niitä. Varmista, että toimit naapureidesi kanssa kunnioittavasti ja vältät häiritsemästä heitä esimerkiksi melulla. Terveellinen ja rauhallinen yhteiselo on kaikkien etu.

3️⃣ Huolehdi roskien lajittelusta

Ympäristönäkökulma on tärkeä osa nykyaikaista asumista. Siksi on tärkeää, että huolehdit roskien oikeaoppisesta lajittelusta. Lajittele jätteet niille varattuihin astioihin ja vältä roskien jättämistä yhteisiin tiloihin tai piha-alueille. Näin pidämme ympäristön siistinä yhdessä!

4️⃣ Huolehdi turvallisuudesta

Turvallisuus on ensisijaisen tärkeää asumisessa. Jos huomaat jotain epäilyttävää tai turvallisuuteen liittyvää, ilmoita siitä välittömästi isännöitsijälle tai tarvittaessa viranomaisille. Yhdessä voimme pitää asumisympäristömme turvallisena kaikille.

5️⃣ Ole avoin viestinnässä

Avoin ja sujuva viestintä on avainasemassa vuokra-asumisessa. Pidä yhteyttä vuokranantajaan ja isännöitsijään tarvittaessa, ja ilmoita muutoksista yhteystiedoissasi. Näin varmistat, että tieto kulkee ja mahdolliset asiat voidaan hoitaa nopeasti ja tehokkaasti.

Nyt kun olet tutustunut muistilistaamme, olet valmis aloittamaan uuden vaiheen elämässäsi vuokra-asunnossa! Muista, että yhteistyöllä ja avoimella kommunikaatiolla luomme kaikille miellyttävän ja turvallisen asumisympäristön. Tervetuloa uuteen kotiisi!

Tuiran Isännöinti

Tuiran Isännöitsijätoimisto on perustettu vuonna 1979 ja olemme keskittyneet Oulun alueella sijaitsevien taloyhtiöiden isännöintiin. Kokenut ja ystävällinen henkilökuntamme tarjoaa apua kaikkiin asumiseen liittyvissä asioissa ja pitää yllä kiinteistösi arvoa. Yrityksemme toiminta perustuu laadukkaaseen ja asiantuntevaan palveluun sekä vankkaan kokemukseen isännöinnistä.