Asukkaille

Vuotaako hana? Eivätkö patterit toimi? Onko tarvetta muutostöille?

Tuiran isännöitsijätoimisto huolehtii vuosikymmenten kokemuksella siitä, että asukkaiden arki sujuu, asuminen on viihtyisää ja mahdolliset ongelmat ratkaistaan nopeasti.

Monipuoliseen palveluumme sisältyvät niin hallinnolliset, taloudelliset ja teknisetkin tehtävät. Voit luottaa siihen, että palvelumme on aina ystävällistä ja laadukasta.

Monipuolinen ja asiantunteva isännöitsijätoimisto

Tuiran isännöitsijätoimisto on isännöinyt taloyhtiöitä Oulun alueella jo vuodesta 1979. Osaamisestamme kielivät pitkät asiakassuhteet ja tyytyväiset asukkaat.

Mitä Tuiran isännöitsijätoimisto lupaa asukkaille?

Viihtyvyys ja asumismukavuus.

Parhaimmillaan työmme on asukkaan näkökulmasta lähes näkymätöntä: sen huomaa siitä, että kotitaloon on mukava tulla, eikä asumismukavuutta verota mikään.

Ystävällinen ja osaava henkilökunta.

Työntekijämme ovat isännöinnin asiantuntijoita, jotka osaavat vastata haastaviinkin kysymyksiin ja joiden asiantuntemus pysyy yllä jatkuvan koulutuksen ansiosta.

Nopea ja monipuolinen palvelu.

Huolehdimme kaikista taloyhtiön arkeen liittyvistä tehtävistä, vastaamme nopeasti ja ratkaisemme mahdolliset ongelmatilanteet viipymättä. Emme ota liikaa asiakkaita, jotta voimme ylläpitää työmme korkean laadun.

Räätälöity isännöinti.

Kaikki taloyhtiöt eivät ole samanlaisia. Me huomioimme työssämme taloyhtiöiden erityispiirteet ja asukkaiden toiveet.

Asiantuntevuus.

Olemme isännöineet taloyhtiöitä Oulun seudulla jo yli 40 vuotta ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti.

Vastuullisuus ja läpinäkyvyys.

Toimimme kestävästi ja hyvää isännöintitapaa noudattaen, ja huolehdimme työntekijöidemme työhyvinvoinnista ja viihtyvyydestä.

Palvelut asukkaille

Tarvitsetko asiakirjoja, haluatko jättää ilmoituksen tai onko joku tieto hukassa? Täältä löydät palvelun joka ratkaisee ongelmasi.

Ota yhteyttä

Meillä on aikaa jokaiselle asiakkaalle. Jätä yhteystietosi, niin mietitään ratkaisu ongelmaasi.

40 vuoden kokemus isännöinnistä sekä osaava, koulutettu henkilökunta takaavat, että asiat hoituvat ammattimaisesti ja ripeästi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Tuiran Isännöinti

Tuiran Isännöitsijätoimisto on perustettu vuonna 1979 ja olemme keskittyneet Oulun alueella sijaitsevien taloyhtiöiden isännöintiin. Kokenut ja ystävällinen henkilökuntamme tarjoaa apua kaikkiin asumiseen liittyvissä asioissa ja pitää yllä kiinteistösi arvoa. Yrityksemme toiminta perustuu laadukkaaseen ja asiantuntevaan palveluun sekä vankkaan kokemukseen isännöinnistä.