Tuiran Isännöitsijätoimisto Oy Y-tunnus: 0682071-2

Tilaus- ja toimitusehdot

1. Yleistä

Tuiran Isännöitsijätoimisto Oy myy asiakirjoja verkkokaupan kautta. Näitä tilaus- ja toimitusehtoja sovelletaan kaikkiin asiakirjatilauksiin, jotka tehdään verkkosivujemme kautta. Tekemällä tilauksen hyväksyt nämä ehdot.

2. Tuotteet ja hinnat

Verkkokaupassa myytävien asiakirjojen hinnat on esitetty tuotekohtaisesti. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuiran Isännöitsijätoimisto Oy pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

3. Tilaaminen

Asiakirjat tilataan verkkokaupan kautta lisäämällä halutut tuotteet ostoskoriin ja maksamalla tilaus kassalla. Tilausvahvistus lähetetään sähköpostitse tilauksen tekemisen jälkeen.

4. Maksaminen

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

5. Tilausvahvistus

Kun tilaus on tehty, saat sähköpostitse tilausvahvistuksen, jossa on tilauksesi tiedot. Mikäli et saa tilausvahvistusta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

6. Toimitus

Asiakirjat valmistetaan käsin tilauksen jälkeen. Toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Toimitamme asiakirjat sähköpostitse tai postitse, mikäli toisin ei sovita.

7. Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät toimitustavan ja asiakirjan mukaan ja ne esitetään ennen tilauksen vahvistamista.

8. Palautusoikeus ja reklamaatiot

Koska asiakirjat valmistetaan tilauksesta ja räätälöidään asiakaskohtaisesti, niillä ei ole palautusoikeutta. Mikäli asiakirjassa on virhe, ota yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian virheen korjaamiseksi.

9. Henkilötietojen käsittely

Käsittelemme henkilötietoja tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseemme verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoja.

10. Muut ehdot

Tuiran Isännöitsijätoimisto Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja. Voimassa olevat ehdot ovat nähtävissä verkkosivuillamme.

11. Yhteystiedot

Tuiran Isännöitsijätoimisto Oy Y-tunnus: 0682071-2 Sähköposti: info@tuiranisannointi.fi Puhelin: (08) 415 411 70 Osoite: Hallituskatu 26 T2 (A-rappu), 90100 Oulu

Nämä ehdot on päivitetty 21.05.2024

Tuiran Isännöinti

Tuiran Isännöitsijätoimisto on perustettu vuonna 1979 ja olemme keskittyneet Oulun alueella sijaitsevien taloyhtiöiden isännöintiin. Kokenut ja ystävällinen henkilökuntamme tarjoaa apua kaikkiin asumiseen liittyvissä asioissa ja pitää yllä kiinteistösi arvoa. Yrityksemme toiminta perustuu laadukkaaseen ja asiantuntevaan palveluun sekä vankkaan kokemukseen isännöinnistä.