Hyvä tietää

Tuiran isännöitsijätoimisto huolehtii vuosikymmenten kokemuksella siitä, että asukkaiden arki sujuu, asuminen on viihtyisää ja mahdolliset ongelmat ratkaistaan nopeasti.

Taloyhtiön jouluvalo valmistelut

Marraskuun ja vähenevä valonmäärä on saapunut keskuuteemme ja joulukin kolkuttelee jo nurkan takana. Kausi- ja jouluvalot ovat ilmestyneet katukuvaan ilahduttamaan niin kotien asukkaita, naapureita kuin ohikulkijoitakin. Valot voivat kuitenkin aiheuttaa myös pahennusta, joten naapurit ja etenkin turvallisuus on otettava huomioon valoja asentaessa.

Kierrättäminen, miten se tapahtuu?

Lajitteletko? Nyt olisi hyvä aika alkaa pohdiskelemaan kierrättämistä ja jätteiden uudelleen hyödyntämistä osana yhteiskuntaa.  Kierrättäminen voi olla lopulta todella palkitsevaa! Jätteistä voidaan valmistaa uudelleen esimerkiksi kartonkia, wc-paperia, multaa sekä sähköä ja lämpöä.   

Taloyhtiön yhtiökokous, mikä se on?

Yhtiökokous on taloyhtiön yksi tärkeimpiä tehtäviä. Kokouksessa päätetään osakkaita ja taloyhtiötä koskevista asioista.

Mikä on osakeluettelomerkintä?

Oletko ostanut, saanut tai perinyt asunto-osakkeita? Silloin osakeluettelomerkinnän tekeminen on paikallaan.

Taloyhtiöstä pois muuttaminen – toimi näin

Odottaako uusi koti? Muuttaminen on usein iso projekti, mutta…

Asunnon remontointi – toimi näin

Monista kunnossapito- tai muutostöistä täytyy ilmoittaa hyvissä ajoin etukäteen taloyhtiölle. Katso selkeät ohjeet, minkälaisista töistä kuuluu ilmoittaa taloyhtiölle, ja miten se tapahtuu.

Kunnossapitovastuun jakautuminen asunto-osakeyhtiössä

Kuka on vastuussa pattereiden ilmaamisesta, viemärin avaamisesta tai parvekkeen lasituksesta – osakas vai taloyhtiö?

Tuiran Isännöinti

Tuiran Isännöitsijätoimisto on perustettu vuonna 1979 ja olemme keskittyneet Oulun alueella sijaitsevien taloyhtiöiden isännöintiin. Kokenut ja ystävällinen henkilökuntamme tarjoaa apua kaikkiin asumiseen liittyvissä asioissa ja pitää yllä kiinteistösi arvoa. Yrityksemme toiminta perustuu laadukkaaseen ja asiantuntevaan palveluun sekä vankkaan kokemukseen isännöinnistä.